Sommarklubben: Länge leve Bernie (1989)

Jo men det är väl NATURLIGTVIS klart att denna rulle hamnar i årets sommarklubb!

Vid det här laget vet ni ju vad jag tycker.
Nu drar jag den ett varv till, och passar återigen på att dra en lans för den ytliga, stendumma och plågsamma Sommarkomedin som koncept! Liksom de envisa och oönskade myggorna återkommer den här filmformen år efter år.
Och jag gillart.

Länge leve Bernie har en egen liten plats i den här somriga klubben, och ni som vill läsa mer om vad jag redan skrivit om dagens rätt löjliga men ack så underhållande alternativ gör det här….eller här.
Slapstick i sommarnatten.

3 kommentarer på “Sommarklubben: Länge leve Bernie (1989)

  1. Jag har en kompis som älskar den här. En fullpoängare för honom. Har alltid tittat lite snett åt hans håll när det kommer på tal, men får ta och se den någon gång. Om inte annat verkar den charmig, sånt räcker långt.

    Gilla

  2. @Henke: Titta på och skratta! Mer sommarklubbar till folket! Jag glider över och kollar!

    @Pladd: Låg nivå, men jädrans charmig skulle jag vilja påstå! Ta chansen! 🙂

    Gilla

Såhär tycker jag dårå:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.