En Bondig vecka tackar för sig!

Precis.
Tack till alla som har röstat och kikat och kommenterat och på alla sätt engagerat sig i vår favoritagent. Visst är det något visst med honom i alla fall?!

Personligen tycker jag faktiskt det är lite småkul att just en gammal klassiker tog hem ”titeln”! I övrigt på listan hittades ju faktiskt en och annan överraskning också. Vem hade trott att Mannen med den gyllene pistolen skulle kunna slå sig i på Topp 10 tex? (tja, kanske en del av er då…men absolut inte jag!)

Daniel Craig måste ändå vara ganska nöjd med resultatet om han hade råkat kasta en blick på den här listan. Få in två snygga stänkare i den omedelbara toppen bara sådär. Låt vara sedan att han också fick ta hand om jumboplatsen…

Som vanligt ska ju listan ses i skenet av det är snarare roligt än livsviktigt att hitta en resultat i sådana här sammanhang. Det ÄR galet svårt att egentligen jämföra filmer som faktiskt hållit ångan uppe i fem årtionden…

En komplett och lite mer lättöverskådlig lista över denna lilla omröstning hittar ni  nu under fliken Teman, där den får ligga och gotta sig in i framtiden. Alternativt klickar ni här.

Härmed arkiverar jag Bond-aktiviteterna för den här gången (och drar möjligen på några av favoriterna under våren vid väl valda tillfällen…dessutom har jag lovat kvinnan i mitt liv att genomlida QoS en gång till eftersom hon inte sett den…hu!)

Och ni som vill ha mer Bond hoppar med fördel raskt över till bloggvännen Henke, som under våren tar ett bastant grepp på samtliga Bondfilmer ur ett djupare perspektiv och går igenom dem på alla möjliga sätt. Rekommenderas!

Till sist;

James Bond will be back!

Precis som vanligt.

 

 

 

8 kommentarer på “En Bondig vecka tackar för sig!

 1. Detta Bond-tema har gjort mig grymt sugen på att se om alla filmer i rätt ordning (har inte ens sett filmerna med Craig) och gärna på BluRay. Samtidigt drar jag mig lite för att köpa dem då jag nog inte kommer se om precis alla i framtiden. Får hoppas på att de kommer i en väldigt billig box helt enkelt!

  Gilla

 2. Vilken kul vecka! Jag har inte kunnat motstå att snegla på din lista och det var mycket spännande att se hur topp-5 fördelades. I mitt pågående bondprojekt vill jag undvika att sätta siffror eller placeringar på filmerna. Jag vill se om filmerna utan ”begränsningar”. Men när jag är klar med omitten av alla filmer då kan jag lista dem i någon form av ordning. Vem vet du kanske väljer att uppdatera din totallista givet min sent inkomna lista?? 🙂

  Kul initiativ och jag ser fram emot fler liknande grejer!

  Tack för länkningen! Jag kommer återgälda när det närmar sig sammanfattning av mitt eget projekt…

  Gilla

  • Kul att du kikade lite i smyg ändå. 🙂
   Ser verkligen fram mot resten av din genomgång. Väldigt mycket som jag kan skriva under på faktiskt.
   Ser mycket fram mot din lista, den får du inte glömma att skicka. Naturligtvis måste vi kika på vad den har för inverkan på totalen… 😉

   Kändes ju på ngt sätt helt naturligt att länka till ditt pågående projekt! 🙂

   Gilla

  • Och jag tackar för deltagande. Alltid kul när likasinnade vill ställa upp på galenskaper som dessa…

   Och…det kan väl få finnas olika grader av Bond-gillande…? 😉

   Gilla

Såhär tycker jag dårå:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.