Gott Nytt År!

Vänner och Filmlovers!Happy2015
Ett år går väldans fort. Plötsligt är det liksom nyår igen. Inte länge sedan sist ju.

Under ett år hinner trots det mycket att hända.
Filmer kommer och går. Snackisar flyter in och ut. Hajper drar in som starka monsunvindar och lägger sig sedan som om ingenting hänt.
Jag hade gedigna och rejäla planer inför hösten 2014. När sommaren och Sommarklubben hade fått stänga. Efter en ganska spännande vår med intressanta filmer och lite teman här och där.
Nu kan man ju dock inte regissera sitt liv fullt ut, privatlivet kraschade ihop fullständigt lagom till den den stora augustimånen började hänga precis ovanför hustaken.
Vilket fick till följd att all min filmbloggskänsla….bara försvann.

Jag ser att jag tappade oerhört många veckor. Räddaren i nöden blev dock ironiskt nog att jag konsumerade enormt mycket film och tv-serier under första delen av hösten. Men jag kunde inte förmå mig att sätta mig ned och skriva om dem.
Som att glädjen var…borta.
Sakta men säkert har dock lusten att skriva smugit sig på lite igen, vilket gör att det finns hopp om bloggframtiden.

Märkligt.
Nu skriver vi de sista skälvande timmarna av 2014, ett år som jag för alltid såklart kommer att ha synnerligen blandade känslor för. Inget blev sig likt kan man ju dock konstatera. Också året då jag fick träffa flertalet av er bloggkompisar i verkliga livet. DET var i alla fall en höjdare!!!

Ni får dock ingen summering av året som gått här idag (men Flmrs Topp/Flopp kommer förstås ett par dagar in på det nya året!), jag har helt enkelt inte haft lust att sätta mig ned och summera 2014 mer ingående. I mina ögon ett år som bör glömmas fort…trots VM-fotboll!!!

Nu hoppas jag på ett mycket bättre 2015!
Och filmiskt lovar det ju redan gott med nya Avengers och Jurassic World i frontlinjen!
Filmbloggen Flmr tar också nya tag (och nygammalt utseende) och ska förhoppningsvis försöka leverera subjektiva åsikter om det fantastiska mediet film även under 2015!
Tack för alla intressanta kommentarer som som just DU bidragit med under året här på bloggen!

Ha ett riktigt Gott Nytt År!

/Steffo

 

Annonser

11 comments on “Gott Nytt År!

Såhär tycker jag dårå:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s