Vilka är DINA svarta får i DIN filmsamling!?! Häng med och erkänn!

Okej!
Flmr vill ha hjälp igen! Nu mest för att jag är nyfiken!

Du filmälskare, är du som jag sitter Du troligen med ett digert filmbibliotek inom husets väggar och vrår. Kanske ett bibliotek som, liksom mitt eget, växer oroande fort i förhållande till hur snabbt man hinner konsumera alstren.

Och liksom en annan… har du troligen ett par rullar du verkligen INTE vill ha i det där biblioteket. KOM IGEN, även en filmälskare går på pumpen ibland! Nu pratar jag inte om rullar man skäms lite för att man tycker om i smyg, inga coming-of-age, inga guilty pleasures. Jag snackar om filmerna du verkligen ÅNGRAR att du både lade tid och framför allt utgift på.

Och börjar du nu hävda att du som sann filmälskare inte har några filmer i din ägo som du inte tycker om…LJUGER du stenhårt! Alla har vi skrämmande exempel på rullar som hittat in i vår ägo fast de istället borde ha begravts i någon dyig sjöbotten! Rullarna som du ALDRIG någonsin kommer att ta i igen.

Just DE rullarna…det är DOM jag är lite nyfiken på!

Gör nu så här (och ju fler som är med desto roligare!); välj ut tre (3) KATASTROFALA filmer som du verkligen inte vill kännas vid…fast som ändå bor hos dig…..TA EN BILD på dem (varför? För att vi vill ha bildbevis förstås!) och lägg upp på din egen blogg, har du ingen…..går det bra att skicka bilden till mig.
Och om du vill…bifoga några korta kommentarer om rullarna. Vartefter det dyker upp kandidater på de olika bloggarna kan vi länka till varandras poster. Då blir det som en liten stafett…OCH kanskekanskekanske kan det hittas ett litet mönster….vem vet.
Det är inte säkert, men man vet ju aldrig….

OCH, det kostar inte så mycket av Din tid.

Kom igen nu. Inventera ditt filmbibliotek och hitta de oönskade alstren!
För om du påstår att det inte finns några hemma hos dig….ljuger du!
Vilka rullar är dina ”olycksfall i arbetet”!!?!

Här nedan hittar du mina kandidater!


Skitfilmsbild

  • Mutant Chronicles (2008) – Riktig risig rulle som jag nästan inte vet varför jag införskaffade en gång i tiden. Kanske var det Thomas Jane och Ron Perlman i rollistan som lockade? Herregud vad kackigt det är här. Dataspelseffekter och en story som har NOLL symmetri och mening. Fy fan vad uselt det kan bli ibland om man inte ser upp. Ett rejält skämspiller i min samling! Tvi tusan!!
  • D-War (2007) – Kanske den VÄRSTA film jag har hemma! Finns inte ord för hur usel den är! VARFÖR köpte jag denna, låt vara på rea….?!?!? Kanske jag förfördes en sekund av något som på storbildstv på MediaMarkt verkade vara en ganska pigg actionstory…? Herregud vad lurad jag blev! Värre än värst!! Detta måste undvikas av alla!! Skrattretande USEL!! Blir förbannad bara jag ser omslaget.
  • 10 000 BC (2008) – Och här gick mina inköpstankar på att Roland Emmerich ändå väl måste vara stabil som filmmakare. Hans CV är ju rätt stabilt ändå. Oj, jag hade fel. HUR I H-E tänkte alla inblandade här!??! Dum-dum-jättedum film som endast framkallar irritation!

SÅ: Vilka är nu DINA hatobjekt i hyllan!?
Bikta och Bevisa!

 


10 kommentarer på “Vilka är DINA svarta får i DIN filmsamling!?! Häng med och erkänn!

  1. Check på Mutant Chronicles, kunde ha blivit så mycket bättre. Står i min hylla också. Ska fundera lite och komma tillbaka med några fler kandidater.

    Gilla

  2. Ha ha kul grej. Om jag bara hade några filmer kvar i min ägo… Jag tror att jag kanske äger tre filmer totalt eftersom jag är en sån där inflyttad lantis till Stockholm och har bott på ungefär 10 adresser de senaste 7-8 åren och till slut tröttnar man på att släpa med sig gamla vhs:er och dvd:er… De sista sålde jag till en begagnad skiv/film-affär för typ 100 spänn för ett år sedan. Fast jag tror att Redacted står kvar nånstans, i obruten förpackning!

    Gilla

  3. Ping: Jag vallar min tre svarta filmfår | Rörliga bilder och tryckta ord

Såhär tycker jag dårå:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.